minus83kg

Alla inlägg under september 2012

Av Ana Fryksmo - 21 september 2012 15:44

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 21 september 2012 13:30

Äntligen fredag!!


Då vart det fredag och dags att köra två pass i funtionellträning/styrka på hälsans hus, tyvärr är jag missnöjd som fan med plattan så ikväll får jag sätta ihop en ny mindre rolig jobb vill jag lova.

Det som är en liten utmaning är att damerna från mitt första pass som börjar tio inte direkt kan så mkt svenska då de kommer från skolan och har inte inte bott här så länge men det ska jo härma mitt kroppspråk så det brukar gå jätte bra och de brukar vara jätte duktiga. Det flesta kvinnorna på mitt morgon pass har aldrig direkt sysslat med träning och gympa,de har inte haft gympa i sina hemländer och har aldrig direkt behövt engagera sig i motions frågan.

Men nu så får de träna och får vara sig själva och alla e där på samma vilkor inga slöjor och bara kvinnor  och de flesta tycker att det är roligt och förstår att de orkar mer och blir piggare och får dessutom starkare kroppar.


Det jag älskar med mitt jobb är att jag älskar utmaningar och jag tycker att det är otroligt roligt att se resultaten på dessa kvinnors hårda arbete för att få en friskare kropp,det känns skit kul att kunna träna folk från början liksom och det är helt fantstiskt att se så stora förändringa folk kan göra på så kort tid. Självklart är där en och annan som är tränad eller har haft gympa i skolan men majoriteten har det inte. Vårt mål är att få ner överviktsproblematiken och föjdsjukdommar som följer med den men även att de får den sociala biten som man jo får på passen. Att se träffa andra människor är oxå en viktig bit i hälsan och minskar bland annat depressions risken.


Egen träning


Ikväll då jäklar i din lille låda ska jag till gymmet och hell yeah ............................. Marklyftsdag !!!

Ah jag är så glad så jag hoppar och skuttar det är min favvodag, älskar marklyft måste vara det roligaste jag vet efter möjligen sparring och en bra fight i ringen då. Dags att ladda på med  kreatin då kroppen legat i vila från den ett tag. lite trist att under deffen men nu har jag bestämt så här så jag får vara lite snäll och tålmodig gällande deffen för jag kommer  att samla på mig vätska  men det får det vara värt :)


dags å chilla


later sötisar

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 19 september 2012 18:02

Tjingeling


Har inte haft så mkt lust  att skriva om då jag varit lite hängig pga allergin men inget direkt allvarligt liksom,Har kört konditions träning men återhämtnings paus från gymmet, jag vet lide bull men jag måste verkligen hålla mig till mitt schema. Tidigast imorrn får fru fryksmo lyfta skrot och tro mig det kommer att bli en halleluja upplevelse då jag inte har varit på gymmet på hela veckan  räknar inte med hälsanshus för det är  pass och dessutom mitt jobb,inte min personliga träning eller det är klart att det räknas som träning men det huvudsakliga målet är just nu att bli STARK och att ha så pass mkt disiplin att jag kan följa ett schema utan att bara tuta och köra som jag oftast gör.

Angående deffen så går det bra, minus 2 kg och det går perfekt i den takt jag vill att det ska gå så 4 kg kvar och ingen muskelförlust om jag får önska det själv. Jag vet att jag hade behövt gå ner  lite mer men jag vill jo inte vara nån klenis och dessutom så e det trist att ligga på kalorie underskott, jag gjorde det i så många år under viktminskningstiden så nu gör jag det bara för att jag vill se lite mer tränad ut, men deffen bluir kortvarig.


 Målet är fortfarande att vara stark!


Måste dra å spinna later :)

Av Ana Fryksmo - 19 september 2012 10:48

För en normalviktig kvinna som trivs med sin vikt är det inte så svårt att behålla sin vikt på en stabil nivå men om man vill gå ner i vikt utan att göra allt för stora förändringar så kan man gå ner från Ca 2000 kcl till ca 1750 kcl. Satsa då på lite mer protein och lite mindre kolhydrater så att du lättare håller dig mätt men glöm inte att äta sunt fett, Det viktiga är att  minska mängden mat så det blir mindre kalorier. Om man vill gå ner lite fortare så får man helt enkelt äta mindra, tipset är då 1500 kcl som räcker för att fylla dagsbehovet av näringämnena. Här är det extra viktigt att dela upp kalorierna under dagen och att äta sånt som man blir mätt av eftersom man kommer att känna hungerskänslor lite då och då. Öka ytterligere på proteiner och ät bara långsamma kolhydrater /fullkornsprodukter eftersom det mättar bättre,ät även grönsaker och frukt men försök att undvika socker i den mån det går. (allt innehåller kcl utom vatten)

Det är är viktigt att dricka tillräkligt med vatten. Det är rätt så bra om man har någon att ventilera med då man lätt blir känslig för allt möjligt. Tänk på att äta lite fett till dina tre huvud mål då fett mättar och lättare tar upp näringämena från din resterande kost.

Det finns andra sätt att gå ner i vikt på men kalori mängden spelar alltid roll för en lyckad viktminskning. Allt under 1200 kcl är svält och inget man ska ägna sig åt då det är skadligt för kroppen. Ibland använder de sig av drastiska åtgärder på endokriniken (sjukhuset) vid kraftig övervikt men det är inget man bör syssla med utan läkar uppsyn.

Vid Fysisk träning kan man öka lite på kalorimängden.

Av Ana Fryksmo - 16 september 2012 18:10

 

Vi har känt janne o millan sen tonåren och det finns alldrig en tråkig stund med de och så har vi så mkt histia
jan och milla we love you <3

Av Ana Fryksmo - 14 september 2012 15:40

tjingeling


Ska ut och käka middag med några vänner imorrn och eftersom vi inte träffas allt för ofta var det viktigt för mig att vara fin eller ja göra det bästa av utseende som det går så jag har köpt en fin klänning och skit snygga skor i mitt tycke då,  sån oturs tant som jag är fick jag en allergi schock i förrgår,det är iof ingen fara jag mår bra och har kunnat träna och jobba det är jag jo tacksam för men jag är svullen och prickig i hela ansiktet, ser ut som prickig korv, fy fan vad jag är ledsen över detta :(  Jag är glad över att det inte är värre än att jag har fullt med allergi utslag men det var lite taskigt att det kom precis nu !

Hoppas hoppas att det dämpar sig tills imorrn men jag är skeptisk,med lite tur  går det att dölja med smink. Vill igentligen inte visa mig ute på restaurang så här men jag har inget val då polaren Janne ska göra en gastric by pass nästa vecka och kommer jo inte att kunna äta "normalt" mer, vad som nu är normalt vill säga.


Sen har vi inte träffats på evigheter så vi saknar jo de, skit taskigt läge :(


Håll nu tummarna för att jag inte se för jävlig ut!!!

Om detta inlägget låter ytligt så får det göra det för jag vill jo som  de flesta  andra oxå kunna se okay ut ibland och det händer inte för ofta att jag gör annat än att springa runt i mina träningkläder då jag faktiskt spendera mkt tid på gymmet eller cyklar en massa,inte jätte bekvämt att göra detta i klackar och kläning kanske


ha nu en ljuvlig fredag :)

Av Ana Fryksmo - 12 september 2012 22:10

 

Saknar mina små älsklingar inte bara de på fotot untan även ett Shushu och Pilly, mina ljuvlga roliga babes  Ska seriöst skärpa mig  och hänga med ut och partaja,girls only <3

Av Ana Fryksmo - 12 september 2012 17:54

Vissa muskler är lättare att bygga än andra :p

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se