minus83kg

Alla inlägg under september 2012

Av Ana Fryksmo - 6 september 2012 16:23

Lasy lasy lasy


Ibland så är jag så lat så jag blir imponerad av mig själv som idag då jag har varit ledig ,då har jag bara legat på soffan käkat och kollat på en massa film precis hela dan. En film som för den delen bara är ett måste e 21 jumpstreet, jag trodde jag skulle dö av skratt jag bara älskar skådisen  Jonah Hill ,finns inga bättre män än de som är sjukt roliga. Dessutom så är min tonårs idol Ice cube och puddingen johny deep med så det här var en win win film i mitt tycke. Nördade till det lite med narnja på slutet för att bli lite vän med fantasins värld :)

 Nu är det andra bullar som gäller,måste finputsa på mitt funktionella pass och dra till gymmet 2 gain all kinds of muscles och det står Äntligen marklyft på schemat så jag hoppas att all den här vilan varit till någonn konstriktiv nytta :PLater

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 6 september 2012 08:12

 


Maria salome sprang oxxo k10 marathon 2012 och vann överlägset

Helt fantastiskt så sprang hon utan ordentliga skor och käder och med håret utsläppt.


Shiit vilken kvinna !!!!

All min heder och beundran till maria salome!!

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 5 september 2012 22:09

sojafärs kvarg och grönsaker


Av Ana Fryksmo - 5 september 2012 12:55

Tjingeling


Det är skit svårt att sätta ihop en skiva som känns rätt för mitt funktionella pass som börjar på fredag, jädra skönt att spinning plattan är klar för länge sen. Jag måste ju ha en ny platta per termin men att få ihop dessa skivor är skitsvårt speciellt då jag inte direkt är nån trendig musik lyssnare,jag tacka gudarna för spotyfi. Det är inte så enkelt som det kanske låter eftersom musiken måste synka själva passet och medlemmarna , kan jo inte direkt spela Darkest hour eller slipknot liksom fast det hade kanske vatt kul att testa hehe. Skämto sida så är det inte lite jobb som krävs och nu är mitt huvud på sprängningväg så jag tog en paus. Men det är bara att jobba vidare


later

Av Ana Fryksmo - 4 september 2012 20:36

Av Ana Fryksmo - 4 september 2012 11:47

tjingeling


Jag har tagit två dagars vila från träningen då jag har ont i halsen och känner mig hängig,förhoppningsvist så är det bara allergi och kvickt övergående,oavsett så ska jag träna imorrn för nu börjar min kropp tycka att det räcker med vila. Efter jobb så tänker jag bara krypa ner i soffan förtära en smothie och sova ända till imorrn så att min kropp är pigg och utvilad inför nya spännande tränings utmaningar  :)
later

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se