minus83kg

Direktlänk till inlägg 27 januari 2013

shu

Av Ana Fryksmo - 27 januari 2013 09:05

Tjingelingen


Hade en skit rolig dag igår som startades med pwon jakked xx men jag vet inte riktigt vad tycker om den än,tog bara en skopa eftersom jag har hört att folk har mått illa och blitt kassa osv så jag vill inte att mitt pass ska bli sabbad av en massa sånt, Än så länge tycker jag inte att jakked e nått speciellt men det kan vara att jag tog för lite så jag provar en större dos idag och hoppas att den är bättre än craze. Ben passet gick ganska bra fast brandlarmet gick och det var onekligen ett irritations moment,då det hände flera ggr pga att det var problem med dörren till gymmet.

Mina knäböj börjar se riktiigt fina ut och jag börjar bli stark i böjen så jag jag är jätte nöjd,


Min kusin fyllde år så vi var ute och käkade på tusen och 2 som är en lite roligare hamburgar restaurang och bar,de har alla möjliga sorters burgare ,hur mkt som helst att välja mellan, själv käkade jag en vegansk orginal med poatais kylftor och Andy åt juggertnaut och den innehöll burgare, bacon, jordnötssmör, lökringar, cheddaost med pommes till. nåja maten var god sällskkapet var trevligt när maten sjunkit var det dags för lite laserdom så vi fick springa av oss maten lite,ett tips kör inte knäböj samma dag ni ska spela laserdom-


På natten skulle vi se vi Ufc men jag somnade efter press konferansen och invägningarna så jag får se matcherna idag, själv håller jag på Rampage som inatt gjorde sin sista match för ufc, skit trist :(

Jag har inte kollat resultaten eftersom vi ska kolla på matchetrna idag!


Jag  kä'nner mig lite trött och hängig men har vare sig feber eller hals ont så jag drar till gymmet och kör lite,möjligen att jag hoppar över konditionen ,vi få helt enkelt se


hoppas ni får en härlig söndag


later dudes
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se