minus83kg

Alla inlägg under mars 2013

Av Ana Fryksmo - 20 mars 2013 22:37

tjingelingen


Har inte spinnat på 9 dagar av lite olika anlednigar så dagens pass blev tungt som attan men ack så rolig,tjejerna

hade saknat mig och var super taggade fick tyvärr strul med mina skiva och fick låna en platta som innehöll lite klämkäck musik men det funkade finemangus ändå. Jag var taggad till tusen och svettades floder.

Jag måste bli klar med min nya platta snarast!


hoppas att eran träning blev toppen


kramizar och kärlek i mängder


later

Av Ana Fryksmo - 18 mars 2013 23:25

kvällens


Det var jo tänkt att jag skulle ta det lugnt med träningen idag men så där vid  sju tiden och en timme kvar på arbetstiden så blev jag bara så jädrans gymsugen så det är helt absurt asså så jag ringde gubben som aldrig tackar nej till ett pass och frågade om  han ville henka på lyckligtvist var han oxå sugen och skulle träna ryggen liksom mig själv då. Vi tränade skiten ur ryggen och bicepsen,fy faan va gött.

Tror att jag börjar bli lite små stark nu igen och lyckan är så gott som fullständig


massa kärlek och respekt önskar er en god natt


later dudes


 

Ana

Av Ana Fryksmo - 18 mars 2013 08:49

 

God morning


Har sovit ganska gott inatt,hade en lång och tung träningsdag igår men fy faan vad roligt. Nu härjar tränings värken  fritt men den mår man jo bara bra av så att man känner att man lever :P

Idag blir det förmodligen att nöja sig med en eller två promenader så min kropp kan återhämta sig lite.

Jag är ganska svullen efter helgens pass,känns som en evig pump.


late dudes



Av Ana Fryksmo - 17 mars 2013 17:52

Fy faaan viken grymme dag,började med 5km jogg tur på bulltofta sen tog vi en lite tur tiil min mami för en liten fika. så vart det äntligen gymtime där jag körde riktigt hårt, Knäböj i fokus men jag blev girigare och girigare blev tvungen till att tvinga mig själv att sluta. Åhp när jag kom till gymet så blev jag öveväldigad och ville göra allt men lyckades fokusera på mitt viktigaste mål för just idag (knäböj) men sen gick jag loss med mark stela rygg osv osv
fy fan vilken vacker känsla
halle fucking luja!
sorry till de troende inte menat som nått illa :)


later dudes

tb

Av Ana Fryksmo - 17 mars 2013 00:14

Av Ana Fryksmo - 16 mars 2013 18:07

Tjingelingen


Iam back on track och jag börjar bli girig rent träningsmässigt )Idag skulle jag köra bröst med bänkpress i fokus men jag kunde inte låta bli att köra lite annat smått och gott för att få en jämn härlig pump och jag blev fan aldrig nöjd men efter ett par tre timmar var jag litta sliten och tvingade mig själv och gubben som alltid är en gym gam att ge upp det finns jo en dag imorrn oxå liksom. Jag är helt facinerad att min rädsla för att ha förlorat träningsglädgen för gott är puts väck. Nu vet jag att det handlade om att min kropp var skör och sliten efter en kraftig influensa och det har tagitr den tid att repa sig,antar att det inte var helt fel att ha en lite styrke paus men hoppas att det inte är nödvändigt något mer!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards