minus83kg

Direktlänk till inlägg 20 maj 2013

järn krig

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2013 09:53

Morning


Det har varit en jätte spännade helg,framför allt i marklyftskriget jag har som sagt fått sänkta mina vikter och gått tillbaks i schemat men när man krigar så krigar man och då följer man inga scheman regler och ibland måste man offra teknik för att få upp en riktig tung vikt och eftersom jag inte har en chans mot Andy som maxar 180kg så var jag tvungen att slå Janne och det fixade jag så 127,5kg slet jag upp från marken men det var fan inte lätt eller snyggt någonstans,upp kom den iaf! Jag maxar igentligen 130kg men den sista tiden har det varit svårt att få upp över 105 asså men nu är garanterat mark blockningen i mitt huvud över.


Dagen efter tar jag mig till gymmet och kör fler reps pb i militär press som innebär 5 repetitioner på 42,5 kg  så där har jag gjort en lagom förbättring och jag kombinerade det med lite bänk krig som inte slutade lika roligt för jag fastnade på 62,5kg  där har det funnits en taskig spärr ett bra tag med den kommer att krossas förr eller senare jo förr desto bättre. Det som är lite hårt när man nästan bara tränar med stöddiga gossar är att de går om mig hur lätt som helst men skam den som ger sig jag vägrar bli besegrad ,tids nog blir jag oxå stark :)


Jag tränar jo igentligen mest för att det är det roligaste jag vet och när vi har maxdagar eller krig så kämpar man lite hårdare än hårdast och det är oftast en lite extra kick


Ikväll blir det en cyckeltur och Spinning


later dudes

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:)

Av Ana Fryksmo - Söndag 24 sept 21:48


Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 22 sept 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Av Ana Fryksmo - Måndag 11 sept 05:54


Ja då var man uppe i okristligt tid och bygger lite muskler. Ben och rump träning står på mirgon schemat,i eftermiddag blir det 7kms cykel tur :) Lycka till med träning Peace out ;) ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 06:05


Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 05:59

Morning sweetys Jag är fan ingen morgon människa det ska gudarna veta men jag är träninng freak och makeup junkie så går upp 4.30 när jag börjar 0700 tränar rygg och mage (funtionell träning) dock bara en kvart men det räcker för att jag ska må br...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se