minus83kg

Alla inlägg under augusti 2013

Av Ana Fryksmo - 6 augusti 2013 19:03

tjingeling


blev ingen träning idag då det var outhärdigt varmt så jag drog till ribban med min skit gulliga kollega Madde tyvärr e hon nog bara hos oss över sommarn ivilket fall så drog vi å bada och sola,blev mkt snack och mys vid havet så tiden bara flög förbi och det blev dags å dra sig hemåt men jag kan inte neka att hon e sjukt trevlig och ball så hoppas på att lära känna henne bättre :). hopppas på att få hänga till mer henne utanför jobb faktisk och hon var rolig och skit trevlig  :)


Jag tror att jag har badat varenda dag des senate 4-5 dagarna asså fy bubbla vad sköt det har varit att simma ,bada bort all negativa stressfaktorerna från.rikktigt skönt å ha nån där man är bekväm med som inte spelar en massa spel.


hoppas er dag/kväll blir lika mys pys som min


puss på er

Av Ana Fryksmo - 4 augusti 2013 08:23

hola .)

Har haft en toppen helg hittils trott att själva träningen var lite ansträngd igår morse,jag är inte direkt en morgon människa men jag brukar oftast komma till liv väl på gymmet men igår gick det fan inte bara,jag körde 531 schemmat som då är det viktiga och lite funktionellt men jag fick inte ut så mkt av det hela eftersom jag var så jädrans trött.

Jävla tur att jag inte gick till fail i bänkpressen som låg i schemat för då hade jag fan varit lite bitter nu :P
Drog till eslöv med brorssan familj och Andy och hälsa på min fina faster och på vägen dit var det klar massa äventyr med shopping ,glass och bus,man vet aldrig vad som vänta men zarates :P


 Ny dag


Idag e det en helt ny femma ,jag är utvilad och fräch ,ser fram enmot gymmet och har en agression inför böjen som e ren djurisk och fenomenal! Kanske sitter innte med ett litet pb?!


Sen blir det bad men våra bästa vänner i mariehåla
 ............yeah



Kärlek och respek till er   

Av Ana Fryksmo - 1 augusti 2013 10:23

tjenixen


Det blev en riktigt långpromenad med blondie igår förmiddag,lyckades få in en liten shopping tur  på förmiddagen med eftersom jag fick för mig att ett par röda trä sandaler skulle vara skit läckert, ah well läckert eller ej så e de mina nu iaf.

Fick ett sms av mina fina gudsons mamma där hon undrade om vi ville käka med de (trelleborg) ,det blev skit mysigt att grilla på kvällen när regnet lättat,inte helt fy och skam att umgås med sina vänner lite spontat ,det händer kanske inte lika ofta utan planering när man bor en liten bit ifrån varandra.


kl hann bli tio men Andy hade gjort ett nytt 531 schema och vi var fett sugna på att köra dessutom så ville jag testa en annan pwo (go hard) men jag har inte riktigt någon åsikt om den än. Hursomhelst så slakta vi axlarna under militärpressen men det blev bara det för kl blev över tolv och gubben skulle upp tidigt idag ,själv börjar jag först 13,30. Skit köttigt pass enbart fokus på axlar och teknik, fick pump som inte är av denna världen, värsta tjur nacken ...hehe


De flesta dagarna passerar väldigt fort och oftast så älskar jag mitt liv trots lite motgångar men de fina tiderna toppar de få dåliga, Det är bara kämpa genom det tråkiga så man kan få uppleva de ljusa dagrna allt som oftast.


Det här med kroppsbilden är något jag måste jobba på med hjälp av en expert och det är nått jag tar tag i nu för det är något som aldrig kommer att försvinna, har man varit kraftigt överviktig i hela sitt liv så sätter det sina spår .

Jag vill gärna vara stor i muskelmassa men ibland ser jag all min vikt i bara fett och jag är medveten om att jag inte har fullt bra syn när det kommer till mig själv men vad vore livet utan utmaningar. :P

Jag är jo inte direkt smal men heller inte direkt överviktig, jag strävar inte efter något magert ideal men fan jag kan inte förklara det hela .


Lite av mina tankar helt enkelt


puss på er och njut av ännu en ljuvlig  svensk sommardag   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards