minus83kg

Alla inlägg under januari 2014

Av Ana Fryksmo - 16 januari 2014 19:48

 Tog mig i kragen igår och tog mig till spinningen trotts att allt jag ville var att maska, har ätit för mkt mat och frukt men lyckats undvika godis än så länge iaf men nu är det bara ca två dagar tills monster perioden är över och då är jag mer säker från alla sötsugsfällor då jag aldrig är så sötsugen som under perioden.


Håret

Köpte cocos oljan igår,hård konsistens men den smälteri kontakt med händerna så jag smörjde in hela håret rikligt med cocos olja och satt upp det i en knut med en träpinne som sägs vara skonsammare mot håret. Sköljde håret med schampo efter en timme,använder schampot och balsamet bamboo för tillfället utan zulafat och paraben. Det gick bättre än jag väntat mig att få ut det men håret såg fettigt och platt ut så jag blev lite besviken men idag jävlar i din lilla låda såg mitt hår jätte fint tjockt och glansigt ut.

Jag kommer att försöka köra med det 1-2 gånger i veckan,det kommer jo ta ett par månader iaf att se riktigt skillnad  och eftersom jag har torrt och slitet hår så behöver det fett och fukt  :)

Nu hoppas jag att alla mina ansträngningar med att få tillbaks mina lockar och elasticitet även att få långt hår är tillräkliga. Jag har använt cocosolja tidigare  i perioder och varit jätte nöjd så jag tror att detta kommer at bli jätte bra. Cocos olja finns att köpa i vanlig mataffär och hälsokost affärer,jag köpte min i en afro affär och den går på 50-100 kr värt ett försök iaf om inte annat så funkar cocos olja till mkt annat oxå ;)


Nått ni kanske inte vet om mig är att jag älskar långt hår och smink,normalt sätt använder jag extentions med clips när jag ska ut och vill vara extra fin,men nu ska mitt eget hår oxå bli awsome ;).
Jag måste inte bära smink men gör det mer än gärna tycker att det är roligt att leka och förändra med utseendet,har dock inga problem att gå osminkad,bär så gott som aldrig smink på gymmet men det har hänt att jag glömt makeup remover hemma när jag ska kötta efter jobb och aldrig skulle jag missa ett gympass för det lilla misstaget.




Idag blev det ingen träning men imorrn jäklar i din lille låda ska den här lilla latmasken kötta på som attan!


later pussgurkor   


Av Ana Fryksmo - 14 januari 2014 15:35

god middag


Äntligen ledig efter att ha jobbat hela långa helgen!

Det är  första dan på röda veckan så jag mestadels sovit hela dan med buksmärtor och sötsug från helvetet men har iaf gjorten liten ansiktsscrubb och inoljning (mandelolja) på ansiktet, Jag har tagit hand om hela kroppen men ansiktet i full fokus.Jag har använt  exuviance rejuvenating bionic scrub,man aplicerar den på blöt hud och masserar huden i cirklar för att sedan sköja av ordentligt .Efter avsköljning och torkning så smörjer jag in ansiktet med mandeloljan


Älskar mandel olja ,använder den lite til allt möjligt faktiskt :p



Tror inte att jag känner för att träna idag men jag får helt enkelt se lite senare ,just nu vill jag bara ligga å maska

kanske surfa och slö titta på startrek :P



later dude


Av Ana Fryksmo - 12 januari 2014 19:32

 


God kvällens

Idag är det vilodag från gymmet men jag tränar på som vanligt fast inte lika tunga vikter

eftersom jag inte vill bygga så mkt för tillfället men ja den känslan kan ändras lite närsomhelst :P

Konditionsträningen består just nu mest av zumba och spinning.


Mitt hår

Försöker mig på att låta håret växa och bli tjockare så b-vitaminer och zulfat fri schampo är ett prio

försöker sova med flätat hår och kör med marrocan oil eller lansa leave in balsam, Imorrn ska jag köpa

cocos olja till mina hårinpackningar. Jag har kört med allt utom cocos fettet i tre månader och jag har

märkt att håret är lite tjockare men längden går sakta, rom byggdes jo inte på en dag precis.

För att undvika missförstånd så har jag tjock hår genetiskt och från början men jag blir liksomn inte ledsen om det blir ännu tjockare :)


Senaste nytt

Jag har bestämt att bloggen kommer att handla om lite allt möjligt inte bara hälsa och träning utan oxå om mina vardagar rent allmänt. Shopping smink,skönhet och självklart mma


puss och kram ses på stan



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards