minus83kg

Alla inlägg under december 2015

Av Ana Fryksmo - 7 december 2015 16:47

Idag blir det ingen träning för jag har ont i min lunga typ eller det gör ont när jag rör mig och när jag andas så jag och min fina väninna ska ta en pw antar att det blit typ 5km möjligen 5 beror på hur det känns i mina lungor.

Idag har jag umgåtts med min fina store bror,så himla mysig att få hänga själva det händer liksom inte så ofta eller ja vi imgås mycket men mest med fru make och barn vilket i sig e mysigt men ja det går liksom inte att förklara. Min bror och jag har alltid stått varandra nära och som barn har han alltid varit en förebild för mig. Ja ni min storebror är verkligen så himla snäll

Later dudes
Puss puss

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 6 december 2015 16:33

Då vart det andra advent och jag började min dag med en pw på 7km sedan så åkte vi till min kära svåger i hamnstaden landskrona. Vi drog till dollarstore å shoppa loss haha, det sägs att det är mini ullared.
Nä nu svslutar jag men en omyttig pizza
Puss på er och trevlig 2ra advent

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 5 december 2015 12:29

Nä fiii faaan nu blir det å hutta massa skit på tippen vet ni vad

Av Ana Fryksmo - 2 december 2015 17:48

Började min dag men en 5kms pw som kändes riktigt bra trotts att det var lite grått och regnigt men det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder sägs det jo :p
Ikväll är det spinning igen och jag är super taggad så hoppas att jag kan projicera min pepphet på tjajorna !

Puss på er :*

Av Ana Fryksmo - 1 december 2015 12:11

Word up

Äntligen en ny dag med sol och allt man kan inte annat än stt känna sig pigg och glad dessutom är det spinning ikväll som jag naturligtvist ser fram emot som tusan
Vet ni, spinning är den bästa medicinen mot migrän,ska se om jag hittar nått chysst länk i dagarna. Jag hade jo självklart inte kunnat spinna igår när jag var så dålig men som idag när jag mår hyfsat bra,är det toppen att förebygga med spinning som dessutom är fett kul :)

Sitter på bussen in till stan för att shoppa lite, jag har tänkt ut presenten till gubben men vi får se om jag ångrar mig väl i stan
Ait sötisar
Later :*

Av Ana Fryksmo - 1 december 2015 00:50

Felizidadez mi amor
Hoppas du får en toppen dag
Älskar dig jätte massor ?

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se